Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Grattis älskade storasyster!
 
Stort grattis på födelsedagen älskade storasyster! ♥ Min present till min syster blir två stickade tröjor, som dock inte är klara än. En tröja som har ett rosa framstycke och ett vitt bakstycke samt en som är brun/guld och vit (visar bild när jag närmar mig slutet). Så presenten kan hon inte få idag, men det gjorde henne inget. Bara jag gjorde hennes favoritmat till middag idag, nämligen frikadeller, ris och "din goda currysås" som hon sa. ;-)

Idag har det inte hänt så värst mycket, fått lite gjort idag trots att jag inte har varit vaken länge. Pappa väckte mig 17:15 och frågade om det inte var dags att gå upp, tittade på klockan och jodå det var de. Så upp gick jag, åkte och handlade mat, lagade mat samt åt och nu sitter jag och kollar lite på Youtube. Ska strax fortsätta sticka på min systers tröja och kolla på lite film på Telia play+ (världens bästa tjänst) sen blir det sängen för min del.
 
Hur mår ni idag? ♥