Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Framkalla bilder och foton online

Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥

Tidigare i år delade jag med mig av mina funderingar och min hobby att kunna framkalla bilder och skapa tidlösa foton. Nu när solen lyser så blir det automatiskt lättare att ta flera bilder med kameran och bevara årets höjdpunkter i digitalform.

Jag läste en artikel om att kameran fick Åsa att slappna av och likadant känner jag! En dag i taget är mitt motto och hon lyckades komma tillbaka genom att följa sin egna utveckling genom fotografierna. Alla foton vi tar förblir personliga och det är vi som indirekt är fotografen. Du har lyckats vara på rätt plats, vid rätt tidpunkt och det är väl en av den största faktorn att kunna ta den perfekta bilden. Programmet som sändes ett par år sedan, alla är fotografer lyfter verkligen fram mitt budskap. Vi har inge ursäkter att inte kunna ta den perfekta bilden eftersom alla mobiltelefoner har en inbyggd kamera som är tillräckligt bra att fota med.

I tidigare inlägg nämnde jag att jag hade skickat efter en framkallning men att variera och testa olika fotolabb har sina fördelar. Du som funderar över att framkalla bilder online har verkligen många valmöjligheter när det gäller fotoframkallning. Många framkallningslabb erbjuder kampanjer så att du kan spara pengar och framkalla billigare och smartare. Eftersom många framkallar på nätet så är jag säker på att majoriteten önskar att kunna hitta all info på ett och samma ställe. Trenden går mot att jämföra och varför inte? För mig är kvalitet viktigt men självklart är priset avgörande.