Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Middag, planering, paket & presenter.
 
 

Musiken dånar i mina hörlurar och jag sitter just nu och skriver och planerar och pysslar. Mitt huvud är bättre, har dock pyttelite problem med yrsel men det börjar gå över helt. En lättare hjärnskakning blev det visst efter smällen men det börjar bli bättre som sagt vilket är skönt.

Just nu sitter jag som sagt och planerar och pysslar. Gör det sista på presenterna till min brorsdotter som fyller år på Måndag ♥ (tänk att min prinsessa till brorsdotter blir hela 5år på Måndag, var fanken tar tiden vägen?) samt planerar middag från och med Måndag och en vecka framåt. Det blir så otroligt billigare att planera middagarna antingen för 2 veckor framåt eller för en vecka framåt. Annars blir det lätt snabbt en del pengar. Räknar jag ihop vad en veckas middagar för mig kostar ungefär så är det mellan 1200-1400kr i veckan om jag handlar varje dag (kanske dyrt men äter laktosfritt och försöker utesluta gluten så gott det går). Planerar jag vad jag ska äta en vecka i taget och handlar efter det så försvinner hälften direkt. Så det är de jag gör nu och jag tänkte även vara så snäll och dela med mig utav min matsedel för nästa vecka. :)

Måndag: Sprödbakad torsk med kall dillsås och potatis alternativt ångkokta rotfrukter.
Tisdag: Hemmagjord ärtsoppa med fläsk.
Onsdag: Marockanska köttbullar i tomatsås med fullkornspasta/ris.
Torsdag: Mustig Chili Con Carne gryta (ett långkok som tar några timmar).
Fredag: Kålpudding, potatis, sås och kokta grönsaker.
Lördag: Pastagratäng med köttfärs (eller kyckling), bacon gjord på fullkornspasta.
Söndag: Korvgryta med rotfrukter.

Det var min lilla "matsedel" för nästa vecka. Vill ni att jag ska lägga upp mina matsedlar varje vecka så hojta till i en kommentar så gör jag det :) Jag är faktiskt inte så kräsen när det kommer till mat. Det ända jag absolut inte äter är grisfötter, grisknorrar, tungor, bruna bönor och brysselkål annars äter jag det mesta i matväg, haha! :)

Just nu är klockan tio i tio och jag ska fortsätta pyssla, svara på några mail och sen fortsätta se avsnitten av Hem till gården som jag har missat samt se dagens avsnitt av Uppdrag granskning (mitt favoritprogram). Lär vara vaken inatt också då jag gick upp 15:15 idag men det gör inget för jag har ändå lite saker jag måste få klart :)

Vad är eran favoritmat? Har ni något i matväg som ni absolut inte äter? :D