Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Jag älskar att framkalla foton.
Något som jag kanske inte har skrivit om så mycket här i bloggen är att jag faktiskt gillar (om inte älskar) att framkalla foton. Både foton som jag ta med kameran/mobilen eller mina instagram foton. Det finns många sätt och sidor man kan framkalla foton på. Man kan framkalla allt från vanliga foton i storlekar mellan 10x10 till 10x15cm, 13x13 till 13x19cm men även polaroid foton i storlek 10x12cm till fotokalendrar, fotoböcker eller väggdekorationer (canvastavlor, skumtavla, aluminiumtavlor, plexiglastavla, foto på trä).
 
Jag själv beställer oftast 13x13cm till mitt fotoalbum men även polaroid foton till min kommande fotovägg (använder mina instagram bilder). Den sidan jag faktiskt använder och har bra och positiv erfarenhet av är Önskefoto. Dom är dessutom billiga så jag tjänar mest på att beställa där eftersom jag beställer så många foton (senaste beställningen blev strax över 100 bilder) till ett riktigt bra pris, hade jag åkt till stan och framkallat där så hade mina 100 foton kostat nästan 480kr, när jag beställde dom från önskefoto så kostade dom bara kostade ca 220-250kr och där sparade jag lite pengar tills nästa framkallning (mer är på gång) :) 
 
Jag tänkte även ge er mitt tips på en riktigt fräsig fotovägg som är på väg upp hos mig. Framkalla polaroid foton (ladda upp foton du vill ha eller använd dina instagram bilder), köp spik, tvättklämmor och plastsnöre (finns på Ica till exempel) eller ett brunt snöre. Spika upp så många spik du vill ha, knyt fast tråden i ena spiken, dra ut tråden till andra spiken och knyt fast den på andra spiken (gör likadant om du har fler spik/rader), häng upp dina foton med klädnyporna, KLART! :D
Lätt som en plätt och snyggt blir det! :)
 
Så vill ni också framkalla era foton ni har fotat och göra en fotovägg exempelvis? Då kan jag faktiskt varmt rekommendera Önskefoto. Dom har många produkter att erbjuda och har riktigt grymma priser, dessutom är det superlätt att framkalla foton där :)