Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Diy-projekt, inslagning och uppskattning!

Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥

Ni som följer mig och min blogg kan nog enkelt räkna ut att jag älskar diy/diy-projekt. Diy är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att skapa och pyssla och det är lite som terapi för mig. Att dessutom ge bort något man själv har gjort till ens nära och kära blir alltid så uppskattat, det blir liksom personligt och som jag skrev innan - uppskattat. Något som jag även har märkt är att presentförpackningar och emballage på det man ger bort också spelar roll, ibland en större roll. En fin presentförpackning, papper eller emballage gör paketet en gnutta finare och roligare :) Och när man är lite smått diy tokig som jag så skapar jag även såklart mina egna, fina presentförpakningar eller scrapbookar ett fint kort till paketet. :)

Sen om man inte har tid eller orken att skapa någon fin presentförpackning, scrapbooka ett kort eller hitta något bra emballage att köpa så kan man hitta färdiga, man behöver inte alltid göra det själv :) Så jag tänkte faktiskt tipsa er om en sida jag har hittat, en sida som har exakt det man söker till sina diy-projekt, presentförpackningar eller emballage om ska skicka ett paket/present (okej, jag kommer ev lägga en beställning där).

Nämligen Scanlux. Scanlux är en hemsida och webbshop där deras fokus ligger på just som jag har pratat om - personliga emballage där man även som jag kunde hitta fina presentpapper, presentpåsar, presentförpackningar, papper & plastpåsar och mycket mer. Har du ett företag och vill ha din egen logga/utseende på dina påsar, presentkort, presentförpackningar etc så är Scanlux en bra sida för dig. För där kan man enkelt och snabbt göra som jag ska göra - skräddarsy din egen beställning så att det passar just dig. :) Du kan exempelvis sätta ihop egna inpackningar till presenter. :)

Gillar ni diy-projekt? Brukar ni skapa era egna kort till presenter ni ger bort? :)