Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Mitt nya favoritgarn!
 
En mysig kombinerad sjal och halsduk håller på att skapas i detta otroligt fina garn.
 
Jag har hittat ett nytt favoritgarn, ett otroligt mjukt ullgarn som inte kliar över huvud taget. Ull kan annars ha en rackarns tendens till att klia och man kan lätt få utslag (om det inte är behandlar), men inte detta. Drops Baby Merino finns också i så otroligt fina färger. Jag fastnade för det ni ser på bilden, som är färgen isblå. Ska beställa hem ett i grönt också tänkte jag.
 
Sen att det rent ut sagt finns rötägg som alltid ska klaga för att jag har köpt ULLGARN. Då är jag per automatik en djurplågare, hur fanken det hänger ihop kan jag inte förstå. Visst finns det djur som plågas antingen för att vi ska få mat eller som nu garn. Men det är inte alla djur som plågas, det är inte heller alla företag som stödjer den industrin. En del företag har olika policys ang detta och som också följer det. Men ändå.. Det är ändå inte jag som dödar och plågar djur för att kunna köpa garn. Jag köper ullgarn för att jag gillar garnet, jag köper det dock inte ofta eftersom jag mest stickar och virkar i bomull, acryl, eller blandgarn. Så om ni också ska ha åsikter ang att jag har köpt ullgarn? Ring klagomuren och prata av er där, för ärligt talat är jag inte så värst intresserad av att se massa pekpinnar. Jag är liksom inte intresserad av att folk tror att dom ska kunna påverka min köp/val. :-)
 
Och nixpix ni som säkert kommer undra. Jag är inte sponsrad för fem öre. Önskar dock att jag var det, haha! ;-)