Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
En del saker gick inte som det riktigt skulle

Vilken dag alltså. Idag har jag inte gjort så många knop. En del saker gick inte som det riktigt skulle men så är det. Hade inte sovit något sen vid 18 tiden igår när jag gick upp merän 4 timmar nu ikväll (men det kommer jag till lite längre ner). :-)

Jag var iväg i förmiddags med Pappa för att lämna systeryster hos en vän till oss samt för att vi behövde handla bröd för det var visst slut, men även för att jag vart tvungen att skriva ut årsbeskedet för banken då det ska vidare till försäkringskassan. När dom ärendena var klara bar det av hemåt. Sen blev där inga knop gjorda kan ännu en gång meddela ;-) Eller jo, jag satt och stickade lite på min filt och tittade på skräckfilm som tyvärr var totalt utdåliga (kommer ett inlägg nästa vecka ang dessa filmer) men annars inga andra knop (åh jösses vad jag maler, haha!) :-)

Vid 17 tiden var jag så rackarns trött så att jag bestämde mig för att lägga mig. Skulle egentligen handla mat men orkade inte så min älskade pappa handlade åt mig ♥ Vaknade av att jag var kissnödig runt 19 tiden så jag gick upp och kissade och gick sen och lade mig igen och gick upp vid strax innan 21. Så ja, 21:15 skickade jag in potatisgratängen i ungnen och stekte baconen och sen åt jag. Det är verkligen inte bra att äta mat så sent, speciellt inte när man som jag har diabetes men vad skulle jag göra? Ibland får man "rucka" lite på saker och ting, inte sant? :-)

Nu sitter jag här och går igenom min mail och svarar på dagens mail, har precis tvättat ansiktet och smort in mig med ansikskräm, borstat tänderna och gjort mig redo för sängen. Ska först sätta igång en film som jag ska se och när den är slut så ska jag bannemig sova. Har den senaste veckan sovit otroligt dåligt så jag är så sablans slut/utmattad och behöver all sömn jag kan få. :-)

Hur mår du som läser mitt blogginlägg? Mår du bra? ♥
Vi hörs igen imorgon finisar. Kram! ♥